Burotech Finance

Uw concurrenten staan niet stil. Wie in de markt wil blijven innoveren, moet investeren in de infrastructuur van zijn bedrijf. De vraag komt hierbij op: kopen of financieren. Met de leaseoffertes van onze partner Grenke is het antwoord niet moeilijk. Want de aankoop van bedrijfsmiddelen legt beslag op uw kapitaal, dat zinvoller geïnvesteerd kan worden. In toekomstgerichte strategieën, in medewerkers of extra bedrijfsruimten.

Wanneer u besloten hebt om te gaan leasen, kunnen wij u behulpzaam zijn in het gehele traject. Wij vertellen u over de voordelen van leasen, terwijl u zelf beslist welke producten u gaat aanschaffen. Daarbij maakt het niet uit of het om kleine of grote investeringen gaat. Wij financieren namelijk al vanaf 500 euro.

Wij dragen zorg voor het gehele proces en maken de leaseaanvraag voor Grenke gereed. Daarnaast blijven wij uiteraard steeds uw contactpersoon op het gebied van service, garanties e.d. Grenke is onze financiële partner op de achtergrond. Na hun goedkeuring ontvangt u van ons een leasecontract. Na uw ondertekening leveren wij u de gewenste producten die u voor de duur van de leasetermijn gebruikt. En u betaalt hiervoor aantrekkelijke tarieven. Wanneer het contract afloopt, bepaalt u zelf of u de apparaten overneemt, teruggeeft of dat u de looptijd verlengt.

Bij lease kiest u voor meer flexibiliteit en liquiditeit, waarvan u zeker profijt heeft.

Burotech Finance